ONTDEK ONZE OPLEIDNGEN

Ontdek ons aanbod aan opleidingen en cursussen:

MUSIC PRODUCER (FULL YEAR)
MUSIC PRODUCER (FULL YEAR)

Duik diep in de muziekproductie met onze uitgebreide 1-jarige opleiding. Van beatcreatie tot opnemen en mixen, je ontwikkelt alle vaardigheden die nodig zijn om een succesvolle muziekproducer te worden.

MUSIC PRODUCER (BEGINNER)
MUSIC PRODUCER (BEGINNER)

Start je reis in muziekproductie met onze cursus voor beginners. Geschikt voor beginners, deze opleiding biedt je de basiskennis van DAW en productie, en bereidt je voor op de volgende stap in de volledige Music Producer opleiding.

AUDIO ENGINEER
AUDIO ENGINEER

Beheers de kunst van opname, mixing en mastering met onze opleiding voor audio-engineers. Je leert alles over akoestiek, techniek en het creëren van professioneel geluid voor diverse projecten.

MUSIC BUSINESS
MUSIC BUSINESS

Ontdek de zakelijke kant van de muziekindustrie met onze 10-maanden durende opleiding. Leer over verdienmodellen, marketing, branding en meer, en ontwikkel de kennis om je carrière in de muzieksector te lanceren en te laten groeien.

DJ SCHOOL
DJ SCHOOL

Word een meester achter de draaitafels met onze DJ-cursus. Leer over DJ-gear, beatmatching, muziekstructuur en crowd reading, en ontwikkel je eigen stijl en branding voor een succesvolle carrière als DJ.

MASTERCLASSES
MASTERCLASSES

Verhoog je kennis en vaardigheden met onze exclusieve masterclasses, gegeven door gerenommeerde professionals uit de muziekindustrie. Leer van managers, producers en artiesten die hun ervaring en inzichten delen, en krijg waardevolle tips en tricks om je carrière naar een hoger niveau te tillen.

Open chat
1
💬 Hulp nodig? Chat met ons
SOUNDPLUG Academy Team
Hallo 👋
Kunnen wij u helpen?