EPHRAIM KISALA

Owner SOUNDPLUG & Audio Engineer

EPHRAÏM KISALA

Ephraïm Kisala is een 26-jarige mixing & mastering engineer uit Antwerpen. Geboren op 22 juni 1998, begon hij op jonge leeftijd met muziek, geïnspireerd door zijn oudste broer, een DJ. Op zijn 12e kreeg hij zijn eerste kopie van FL Studio en begon hij beats te maken in zijn kamer. Zijn passie nam een nieuwe wending toen hij op zijn 15e Iliass Mansouri ontmoette, nu bekend als DYSTINCT. Geïnspireerd door zijn talent, besloot Ephraïm volledig met hem samen te werken. Ze vormden een muziekgroep onder de naam DYSTINCT, waarbij DYSTINCT de artiest was en Ephraïm de producer.

Van hun 15e tot 18e brachten ze samen nummers uit in het Engels. Op zijn 18e besloot Ephraïm zijn eigen weg te gaan en SOUNDPLUG Studios op te richten. Naast zijn werk met DYSTINCT begon hij ook andere artiesten op te nemen in zijn home studio, wat uiteindelijk leidde tot de oprichting van zijn professionele studio in Antwerpen. Hier nam zijn carrière als mixing engineer een vlucht, en hij heeft inmiddels meer dan 1000 nummers gemixt, met meer dan 15 gouden en verschillende platina platen als resultaat.

Enkele van zijn eerste successen als mixing engineer zijn DYSTINCT’s hit “No Ring Ring”, Bryan MG’s “Hard 2 Get” (samen met Architrackz), en Dikke’s album “130 Kilo”, dat de nummer 1-positie bereikte in de Ultratop met de hit “Zes In de Ochtend”. Ephraïm heeft ook samengewerkt met artiesten zoals Franglish, Chardy, JoeyAK, Zwangere Guy, en vele anderen.

Na bijna acht jaar SOUNDPLUG Studios succesvol te hebben gerund, besloot hij de volgende stap te zetten in zijn carrière door zijn kennis te delen met anderen, wat leidde tot de oprichting van SOUNDPLUG Academy. Via de academy hoopt hij een nieuwe generatie muziekproducers en audio engineers op te leiden en te inspireren.

Bekijk hier zijn Spotify-link voor alle nummers die hij heeft gemixt, opgenomen of gemastered.

Open chat
1
💬 Hulp nodig? Chat met ons
SOUNDPLUG Academy Team
Hallo 👋
Kunnen wij u helpen?