MUSIC PRODUCER (BASIS CURSUS)

NOG 14 PLEKKEN BESCHIKBAAR VOOR FEBRUARI 2025

SCHRIJF JE NU IN

JOUW EERSTE STAPPEN ALS MUSIC PRODUCER

Onze Music Producer Beginner cursus is de ideale start voor iedereen die helemaal nieuw is in muziekproductie. In slechts 10 lessen leer je de basisprincipes van je DAW (Digital Audio Workstation) en krijg je een solide introductie in muziekproductie. Deze cursus is ontworpen om je de fundamenten bij te brengen en je voor te bereiden op onze uitgebreide 1-jarige Music Producer Opleiding.

Wat je kunt verwachten, is een hands-on leerervaring met begeleiding van ervaren professionals. Onze docenten hebben uitgebreide ervaring in de muziekindustrie en delen hun kennis op een manier die toegankelijk en praktisch is. Je krijgt inzicht in de essentiële technieken en tools die je nodig hebt om te beginnen met produceren.

SCHRIJF JE NU IN

ALGEMENE INFORMATIE EN PRIJS

De muziekproducer opleiding start 4 keer per jaar, in februari, mei, september en november.

De kosten voor de Music Producer Beginner opleiding bedragen €995 Dit is een all-inclusive prijs, inclusief toegang tot onze studiofaciliteiten.

Iedereen kan deelnemen aan de Music Producer Beginner-cursus, er is geen auditie vereist. Je kunt je eenvoudig inschrijven via onze website.

Alle lessen vinden plaats in de SOUNDPLUG Studios, gelegen op Diksmuidelaan 36 A, 2600 Berchem, op slechts 5 minuten van het station Antwerpen Berchem.

De opleiding bestaat uit 10 lessen, waarbij je elke week 1 les van 3 uur volgt.

Iedereen

Alle lessen worden gegeven in het Nederlands.

De lessen worden voornamelijk op zaterdagen en zondagen gegeven. Afhankelijk van je klas kunnen er ook lessen door de week plaatsvinden.

De lessen zijn doorgaans gepland van 11:00 tot 14:00, 15:00 tot 18:00, of 19:00 tot 22:00.

De klassen zijn klein, met een maximum van 8 studenten, om persoonlijke aandacht en optimale begeleiding te garanderen.

START VOOR HET SCHOOLJAAR IN FEBRUARI 2025

Ben jij klaar om je muzikale carrière naar een hoger niveau te tillen? Mis de kans niet om deel te nemen aan onze Music Producer Beginner Opleiding die start in februari 2025. Schrijf je hieronder in en zet de eerste stap naar jouw toekomst in de muziekindustrie!

SCHRIJF JE NU INPLAN EEN KENNISMAKING

KOM ONS EENS BEZOEKEN!

Benieuwd naar onze opleidingen? Kom naar een van onze maandelijkse infodagen! Je krijgt een overzicht van al onze cursussen, maakt kennis met onze docenten en ontdekt onze werkwijze.

De infodagen vinden plaats in de SOUNDPLUG Studios aan de Diksmuidelaan 36, 2600. Klik hieronder om een datum te kiezen die voor jou het beste uitkomt en ontdek wat SOUNDPLUG Academy voor jou kan betekenen!

KOM EEN KEER LANGS!
Image link
Open chat
1
💬 Hulp nodig? Chat met ons
SOUNDPLUG Academy Team
Hallo 👋
Kunnen wij u helpen?