OVER ONS

VERHAAL

Het verhaal van SOUNDPLUG Academy begint bij de iconische SOUNDPLUG Studio. Voordat onze academy werd opgericht, stond SOUNDPLUG al bekend als dé studio in de Belgische muziekindustrie, waar vele gouden en platina platen werden opgenomen. Artiesten zoals DYSTINCT, Zwangere Guy, Dikke, Freddie Konings, Cristian D, en vele anderen hebben hier hun muziek tot leven gebracht.

Het idee om SOUNDPLUG Academy te creëren ontstond uit een vraag: hoe kunnen we aspirant-muzikanten, producers en muziekliefhebbers helpen die niet precies weten waar ze moeten beginnen? Na veel overpeinzingen en gesprekken, realiseerden we ons dat we een verschil konden maken door een plek te bieden waar toekomstige talenten kunnen leren en groeien.

ONZE OPLEIDINGEN

FOUNDER

Ephraïm Kisala, oprichter van SOUNDPLUG, begon zijn carrière als producer en engineer voor DYSTINCT. Zijn passie voor muziek leidde tot de oprichting van SOUNDPLUG in 2017, dat snel uitgroeide tot een toonaangevende studio in België.

Met SOUNDPLUG Academy breidt Ephraïm zijn visie uit door de kennis en ervaring van SOUNDPLUG te delen. De academy biedt een platform voor de volgende generatie muziekprofessionals en creëert een omgeving waar creativiteit en professionaliteit samenkomen.

LEER VAN ONZE INDUSTRY PROFESSIONALS

Bij SOUNDPLUG Academy kiezen we onze docenten en collega’s met de grootste precisie. Onze ervaren docenten hebben samengewerkt met gerenommeerde artiesten zoals Tory Lanez, DYSTINCT, Lacrim, Franglish, Murda, Dopebwoy, Chivv, JoeyAK, Makar, Zwangere Guy, Dikke, Bryan MG, Chardy, Freddie Konings en vele anderen. Deze praktijkervaring stelt hen in staat om waardevolle en actuele inzichten te delen met onze studenten.

Audio Engineer & Eigenaar SOUNDPLUG
Music Producer & Audio Engineer
Manager & Eigenaar SOUNDPLUG
Gitarist & Music Producer
DJ & Music Producer
Music Producer & Audio Engineer

ONZE GASTSPERKERS

Gerenommeerde producers, DJ’s, artiesten en invloedrijke figuren uit de muziekindustrie geven regelmatig masterclasses en nemen deel aan evenementen bij SOUNDPLUG Academy. Hieronder vind je een selectie van deze professionals die beschikbaar zijn voor onze studenten.

KOM ONS EENS BEZOEKEN!

Benieuwd naar onze opleidingen? Kom naar een van onze maandelijkse infodagen! Je krijgt een overzicht van al onze cursussen, maakt kennis met onze docenten en ontdekt onze werkwijze.

De infodagen vinden plaats in SOUNDPLUG Studios aan de Diksmuidelaan 36, 2600. Klik hieronder om een geschikte datum te kiezen en ontdek wat SOUNDPLUG Academy voor jou kan betekenen!

PLAN EEN KENNISMAKING
Image link
Open chat
1
💬 Hulp nodig? Chat met ons
SOUNDPLUG Academy Team
Hallo 👋
Kunnen wij u helpen?